Keksi nimi kaupalle


Ullavan Palveluosuuskunta toivoo ullavalaisilta nimiehdotuksia uudelle kaupalle sekä toiveita aukioloajoista ja palveluista.

- Emme rakenna kauppaa vain kirkonkylälle, vaan kaikille ullavalaisille. Toimivat kauppapalvelut tukevat muiden palveluiden säilymistä Ullavassa ja tekevät alueesta entistä houkuttelevamman asuinpaikan myös uusille perheille, Reino Herlevi muistuttaa ja kannustaa ullavalaisia osuuskunnan jäseniksi.
- Osuuskunnan jäsenet saavat korkoa osuusmaksulleen sekä M-marketin etukortin ja sitä kautta rahanarvoisia lisäetuja. Jo mukana olevien osuuskunnan jäsenien kannattaa merkitä lisäosuuksia, sillä myös niille maksetaan jatkossa korkoa.
- Tuhat myytyä osuutta on realistinen tavoite. Sillä määrällä osuuskunta omistaisi kauppakiinteistön saman tien kokonaan ja voisi vielä nopeammin lisätä palvelutarjontaansa.

This entry was posted in Ei kategoriaa. Bookmark the permalink.

2 Responses to Keksi nimi kaupalle

  1. Kiia Herlevi says:

    Hei!
    Tässä minun ehdotukseni kaupan nimeksi:

    M-MARKET MONIKKO

  2. Joonas K. says:

    Täsä ois mun eherotus kaupan nimelle M – Market Mahajoton

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>