Ullavan Palveluosuuskunta avaa Ullavan kirkonkylälle M-marketin kesäkuussa. Sata tulevaa ”kyläkauppiasta” ja asiakasta kokoontui maanantai-iltana Veikko Vionojan koululle ideoimaan ja avaamaan osuuskunnan hallituksen kokoamaa palvelupakettia.
- Päivittäistavarakaupassa M-ketju on monista hyvistä vaihtoehdoista meidän mielestämme paras. Se antaa meille vapaat kädet hankkia niitä tuotteita ja oheispalveluita, joita ullavalaiset haluavat, perustelee hallituksen puheenjohtaja Reino Herlevi .

Markettiin tulee palveleva lihatiski ja kahvio sekä yhteistyökumppaneiden kautta muun muassa leikkokukkapiste. Kälviän Apteekin lääkekaapin tulo markettiin on varmistunut.
Työkalu- ja pienrautatoimittajaksi palveluosuuskunta on saanut Kokkolan Työkaluässän. Maataloustarvikepuolella neuvottelut jatkuvat kolmen eri ketjun kanssa.
Osuuskunta on käynnistänyt neuvottelut myös Veikkauksen, asiamiesposti- ja matkahuoltopalveluiden saamiseksi kauppaan.

This entry was posted in Ei kategoriaa. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>